Tuesday, February 10, 2009

~berkelah di AGROTEK GARDEN RESORT, HULU LANGAT~

ni plak kisah hari ahad aku.... planning last minute... so, sampai la kami di sini... di agrotek garden resort, hulu langat. mandi manda... n berkelah bagai...

layan picca....

ececeh... kemain lagi pasangan sejoli nie... kahhhhhhhh...

laki den nie... kat mano2 pon bley main bola...

posing jap b4 mandi....

qimie x sabar nak mandi....

peace....

alamak... skali lagi terenteprem.... huhuhu...

masa ni dah nak terjatuh dah weiiii... ekekeke...

ni la budak yang sgt suka mandi sampai x mo naik... biru2 bibir... kahhh...



ni la chalet yg kami duk selama setengah hari...

lepak b4 balik...

view b4 balik...

9 comments:

saveme_zero said...

sonoknya aku tgk. best tak tempat ni suel..kat belah mana ekk

MUMMY ILA said...

bestnye..bape ye rm chalet tu?.. cam teringin nak g sbb izz sepanjang hidup setahun 6 bulan ni x penah jejak sungai. kahhh

Nur Syafawati said...

suely...
koranng niberjalan saje la...
sonok aku nengok ko ngan laki ko
romantikaaaaaaaaaa je sentiasa..
bile nak kasi qimie tu adik..dah
besar dah tu ha...hehehhe...
eh..mcm xde org eh kat situ..dia private nyer tempat yer..kena bayar ke suely masuk tu

Eda said...

macam syiok je ..uhh sedap berendam2 n berenang katak tu..tudung ko tersangkut kat pokok ke ??kahhhhh

rosmona said...

huhuhu...sangat best..

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

seronoknyer... x pena pon g tp tu..

elly said...

kak sue; ats sket dr bt 14... bkn bt 2 k? kahhhhh

ila ; chalet yg aku dok tu rm 190 semalam.

syapa ; kebetulan ms kami mandi tu, x rmai org lagi... time nk balik baru ramai... memg skali masuk mandi sahaja rm 10 tu yg org x rmai ngat kot... yg memg nginap situ je la mandi situ... qimie x nak adik tp nak abg, cane tu? kahhhh... 1 lagi syapa i ngan laki i memg slalu lomantik kahhh poyo je...

eda ; aah la eda, tudung aku tsgkut ats pkok kelapa kahhhh...

mona ; memg bes mona...

cahay kehidupan ; alamak x tau nama... sory... jom la pg tpt nie bes hehehe...

ai said...

cam best pulak tempat ni..ade potensi nk pegi ni...dah le dekat. takyah pegi jejauh nk rehat2..

comel la kau! suke aku tengok..(lesbo disitu! ;P)

MamaAiman said...

salam kenal.
saya browse tentang chalet ni, terjumpa review yg best ni. saya tengok dalam pekej, biliknya minimum semua 4orang je kan? bukan ape, terfikir2 berbaloikah nak sewa bilik utk tidur bg saya suami isteri dan anak setahun (yg perlukan cuma 1 queen bed je). lagipun rumah dekat cheras aje, tapi hajat hati nak tidur je situ. boleh bg cadangan daripada pengalaman cik sue? -ainzm@yahoo.com