Thursday, September 18, 2014

tanya kabar belog......

lamanye x menulis di sini...

rindu nak berblgo mcm dulu....

rindu nak cash out nuffnang mcm dulu.... hahahhaha....

semua gara2 kemalasan berblog......

arini nak jenguk la jugak... tetibe terpanggil....

pastu ngah pikir2 mcm mane nak kembali meriahkan blog ni........ hihi...

rase mcm nak buat contest.......

jap nak pikir dulu......... nanti kite cite k!

belanje satu gambar dulu....... hiihi.... terlampau banyak moments yg x dikongsi di sini.... termasuk la raya aritu kan?......

ok belanje gambar raya 2014! hihi............


Monday, September 8, 2014

try and eror.....

jom try test........

klik link ni........

  klik link

Wednesday, March 12, 2014

PRAY FOR MH370






#Pray4MH370

# Dimana teknologi / sains berakhir.. Disitu khudrat Allah bermula.

# Manusia terlalu taksub dengan teknologi hingga lupa Allah. Sekarang Allah menunjukkan sesuatu

# Saya kena kata apa yang saya kena kata sebab saya takutkan Allah.

 # Doa orang-orang soleh yang dekat dengan Allah SWT & ahli keluarga adalah kuncinya... Dengan berdoa barulah misteri ini dapat dirungkai...

~ Kapten Norudin Abd Majid, Bekas Ketua Juruterbang MAS 




Thursday, January 16, 2014

kemas rumah!




assalamualaikum!

wahhh lamanye x kemas rumah ni....
dah masuk tahun baru dah pon!...

ok arini kemas sket2...
kasi tuka wallpaper umah dulu... hehe..

nanti sambung kemas lagi....
nanti kite sembang2 lagi k...

chow!

Thursday, April 4, 2013

Abg qimie..

Suke pulak tgok gbr ni....
Dah lama x snap2 ngan abg qimie ni....
Maklum la budak makin besor ni....
Mane dia pk nk mengedix gamba bagai....
Lagi2 anak lelaki kan....
Tp sekali berkesempatan.... Dia layankan je mama dia ni hehehhe......

posted from Bloggeroid

Tuesday, March 26, 2013

receptionist....



ok arini nak jd receptionist....
senyum sokmo........

posted from Bloggeroid

Monday, March 25, 2013

apo kaba

lamo bonar xbukak blog....
bz manjang kata ko.....
jenguk sat......
penuh sawang....
xpo2.... ngah komeh sket2 ni ha....
kek opis langsung xsompek....
huhuhu......

posted from Bloggeroid